ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

EMİROĞLU MAH. 1358 SK. NO 5A VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır. VISION: It is to achieve to be an institution that is taken as an example with its corporate identity and the services which it provides, could evaluate the cultural heritage, could interpret the life, could produce solutions to the problems, and could raise respectvul and responsible individuals who are leaders in their career.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir. MİSSİON: It is to make contrubition to spread a religious education that is based on respect to humans, ideas, freedom, morality and cultural heritage in our students’ minds; To raise qualified individuals who have exemplary characters and protect universal velues.
Öğretim Şekli :Gündüzlü
Şehir içi Minibüsle veya kendi Aracınızla sağlanabilir.
EMİROĞLU MAH. 1358 SK. NO 5A VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
İlçe Merkezinde
Okulun Sınav Başarı Durumu
okulumuz 2019 yılında ilk mezunlarını vermiş olup, üniversiteye yerleştirme oranı %13.3 tür.
Yerletirme oranı
Sınıflar arası futbol turnuvaları
Tübitak Bilim Fuarı
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2015 YILINDA, İLÇEMİZ KARACADAĞ LİSESİ ESKİ BİNASININ 3 KATINDA AÇILMIŞ OLUP, 8 TANE AKTİF ŞUBESİ VARDIR.