ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz koridorlarında duvar ve panoları ayet, hadis ve alimlerin sözleri ile renklendirdik. Dini gün ve haftalara özel öğrencilerimizin dikkatini çekecek panolar hazırladık. Okul koridorlarımızın sonlarına öğrencilerimizin okuma alışkanlığını geliştirmek için kitap okuma köşeleri oluşturduk. Her zaman öğrencilerimizin kitaplara ulaşabilmeleri için İslamın ilk emrinden yola çıkarak arapça “ikra” (oku) şeklinde kitap rafları yerleştirdik.

May

Öğrencilerimizin okulumuza duydukları aidiyetleri kuvvetlendirebilmek ve motivasyonlarını arttırabilmek adına her türlü sosyal etkinlikte onları destekliyor ve teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizin faydasına olacak her faaliyeti imkanlarımız ölçüsünde yapıyoruz. Sinema etkinliğinden kitap fuarına, futbol turnuvasından şiir yarışmasına, konferanslardan deneme sınavlarına kadar her ay belirlediğimiz faaliyetleri yapıyor ve bunları sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz. İnstagram, twitter, youtube gibi sosyal mecraları aktif olarak kullanıyoruz.

İnstagram hesabımız: @seyyubiihl

Twitter hesabımız: @Seyyubiaihl

Youtube Adresimiz: Şanlıurfa Viranşehir Selahaddin Eyyubi AİHL

Bizi takipte kalın:)

Nis

Okulumuz öğrencilerine, Türkiye Bağımlılık Mücadele Eğitimleri verildi. Eğitimde Sağlıklı Yaşam, Teknoloji Bağımlılığı, Tütün Bağımlılığı modülleri işlendi. Bu konuda desteğe ihtiyacı olan öğrenciler rehberlik servisine başvurmaya başladılar.

May

Okulumuza ait sosyal medya hesapları açılmıştır.

Tubitak Bilim Fuarına Katılan Okulumuz Öğrencilerinin Projeleri

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Emine YILDIRIMER tarafından koronovirüsü hakkında konferans verildi...